image

Tilmeld dit band allerede i dag.

 

Resultat Kbh indledende #3

KBH indledende runde #3, Rust

Night – videre til semifinalerne
Placering: 1 (132 stemmer)

Night Emergenza Festival KøbenhavnRust er på kogepunktet og da bandet Night bliver præsenteret bryder publikum ud i vild jubel. Kvintetten spiller indie pop af bedste skuffe. Med en karismatisk forsanger i front er publikum fuldt fokuserede og flere synger med på omkvædene. Arrangementerne læner sig op af et backingtrack som sammen med endnu flere keyboards skaber et perfekt drive. Publikum vil have mere og bandet forlader scenen med store smil på læberne til lyden af folkets glæde.

Elektroklubben 808 – videre til semifinalerne
Placering: 2 (103 stemmer)

Elektroklubben 808 Emergenza Festival KøbenhavnHer er der virkelig tænkt over det visuelle udtryk. Alle musikere er udsmykkede med knæklys påsat på tøjet, og det passer fint med bandets elektroniske musik. Keyboards danner grundstammen i musikken, flot suppleret med super velspillende bassist og trommeslager. Den mandlige sanger har en rund og varm stemme, som står i god kontrast med den elektroniske lyd. Publikum er begejstrede, og flere danser med på de fængende omkvæd.

Sofa – videre til semifinalerne
Placering: 3 (91 stemmer)

Sofa Emergenza Festival København1, 2, 3, 4 rock derudaf er hvad Sofa leverer på scenen. Trommeslageren og bassisten sætter det ene tunge beat efter det andet og de to guitarister fører sig frem med fuld spade og effekterne skruet op på max. Den mandlige vokal er rå men samtidigt mestres melodierne og samspillet med backing vokalerne til UG. Publikum rocker med og da lead guitaristen spiller sin første solo ryger hænderne i vejret og folk pifter og skriger. Bandet forlader scenen med sved på panden efter en veludført koncert og publikums bifald vidner om at dette var et show de sent glemmer.

Harmonics – videre til semifinalerne
Placering: 4 (82 stemmer)

Harmonics Emergenza Festival KøbenhavnHarmonics spiller pop-rock med halvfjerdser-kant. Fine vokalharmonier og arrangementerne er klassisk opbygget. Publikum rives med fra første sang og som det er set før skinner øjnene lidt ekstra på flere af pigerne som står længst fremme. Hver sang har sit eget fængende riff og selvom numrene varierer i tempo og intensitet viser bandet at de er hjemme i alle hjørner indenfor genren. Flere danser tæt til bandets stille numre, og efter settet er slut kvitterer publikum med et enort bifald.

Monkey Rage And The Beduin United – Placering: 5 (77 stemmer)

Monkey Rage And The Beduin United Emergenza Festival KøbenhavnAlternativ smadr rock beskriver bedst Monkey Rage And The Beduin United som i dages anledning er iført OB trøjer og BZ’er huer. Energien på scenen er ekstrem og kort inde i første sang spriger bassisten en streng men spiller alligevel videre. Publikum bliver for nogens vedkommende halvskræmte af denne ekstreme energiudladning, men hovedparten synes godt om bandets stil og de står helt fremme foran scenen for at få alt med. Denne medrivende koncert falder i god jord og publikum er ikke sene til at bifalde bandet.

Second Wake – Placering: 6 (69 stemmer)

Second Wake Emergenza Festival KøbenhavnSecond Wake starter sit set med fuld energi og publikum er ikke sene til at reagere og hænderne ryger i vejret mens hovederne nikker i takt til musikken. Stilen er hardrock og selvfølgelig er guitarerne hovedinstrumentet i arrangementerne, som det hører sig til. En stilsikker forsanger interagerer suverænt med publikum og begejstringen strækker sig fra de bagerste rækker og frem til scenekanten. Publikum klapper i takt til musikken og bandet svarer tilbage med øget energi.

Astro Fall – Placering: 7 (58 stemmer)

Astro Fall Emergenza Festival KøbenhavnTrion Astro Fall spiller elektro pop som lever op til alle genrens spilleregler. Sing-along omkvædene er hovedomdrejningspunktet og med et bastant voluminøst backingtrack behøver vi ikke at starte Rust’s så ellers populære natklub – vi har vores egen! Publikum er feststemte og danser weekenden i gang til de ørefængende melodier. Som vi har set det før er aftener med musikalsk variation oftest de som overrasker mest, og på en aften som denne får publikum den klassiske festival oplevelse med mange forskellige bands og genrer.

Nxtrday – Placering: 8 (40 stemmer)

Nxtrday Emergenza Festival KøbenhavnKvartetten Nxtrday skyder sit set i gang med guitarvræng og hårde attituder. Dette er punk rock af den gamle skole. Skåååål-råb og bar mave er en naturlig del af bandets sceneshow. Publikum lader til at synes godt om den løsslupne stemning og de rocker løs fra første til sidste sang.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *