image

Tilmeld dit band allerede i dag.

 

Resultat Kbh indledende #4

KBH indledende runde #4, Rust

Shanghai Surprise – videre til semifinalerne
Placering: 1 (108 stemmer)

Shanghai Surprise Emergenza Festival KøbenhavnIngen slinger i valsen her – Shanghai Surprise spiller heavy rock uden dikkedarer. Fra første sang er folk helt oppe på mærkerne og der danses og kastes håndtegn. Publikum suger energiudladningen på scenen til sig, og bifaldene mellem sangene får taget til at lette. Arrangementerne er simple men effektive, og den gennemgående ide lader til at være et par fede riffs tilsat en ordentlig dosis energi.

Apeji – videre til semifinalerne
Placering: 2 (104 stemmer)

Apeji Emergenza Festival KøbenhavnTrioen Apeji sparker selvsikkert sit show i gang. Efter et par sange er det indlysende at der er klare referencer til den teknisk sofistikerede alternative rock som Kashmir spillede den i 90erne. Det er ikke ofte at trommeslageren i et rock band spiller en rigtig solo men vi er her vidner til en som kan sit kram og publikum er begejstrede. I arrangementerne indgår oftest flere taktarter og de instrumentale stykker udgør den største del. Publikum er vilde med bandets tekniske kunnen og de pifter og klapper under flere af sangene.

Parking Against Payment – videre til semifinalerne
Placering: 3 (93 stemmer)

Parking Against Payment Emergenza Festival KøbenhavnParking Against Payment indleder stærkt sit set med en melodiøs og medrivende sang. Den kvindlige frontvokalist charmerer publikum og de fire musikere supplerer fint hinanden gennem hele settet. Publikum skriger højere end nogensinde før og de vil have mere. Bandet forlader scenen med et endnu større smil på læben end de havde da de gik på.

Uncle Orange – videre til semifinalerne
Placering: 4 (82 stemmer)

Uncle Orange Emergenza Festival KøbenhavnDe tre gutter i Uncle Orange spiller aggressiv rock med afstikkere til ren punk. Bassisten har kilt på og stemningen på scenen er løssluppen. Publikum rocker med, og et par stykker sidder på skuldrene af andre og svajer med til musikken. Den intense energi fortsætter resten af settet og publikum kvitterer med et rungende bifald.

The Killerhertz – Placering: 5 (73 stemmer)

The Killerhertz Emergenza Festival KøbenhavnStore powerakkorder og en sanger som veksler mellem en melodiøs og skrigende vokal. Dette er det indtryk man får af The Killerhertz. Publikum synger med på omkvædene og under dette show forvandles Rust til en stadionkoncert efter alle kunstens regler. Publikum har hænderne i vejret og lead guitaristen fyrer den ene solo af efter den anden. Der bliver råbt på mere og der lyder taktfaste klapsalver når bandet forlader scenen.

Sophie Tusnelda – Placering: 6 (64 stemmer)

Sophie Tusnelda Emergenza Festival KøbenhavnSophie Tusnelda spiller en nedtonet form af electro pop. Store drømmende lydkulisser danner baggrunden og Sophie’s varme vokal danner forgrunden. På scenen suppleres det elektroniske backingtrack af en violinist som med et stort udvalg af egne effekter indgår i en perfekt symbiose. Publikum lytter intenst og interesserede. På denne ellers kolde februaraften passer det godt med varm stemningsfuld elektronisk musik, og ofter showet modtager Sophie et stort bifald.

Bulwarg – Placering: 7 (59 stemmer)

Bulwarg Emergenza Festival KøbenhavnBulwarg indtager scenen, og de spiller ren power metal i sin reneste form. Storladen vokal som når helt op i det høje register og ned i det dybeste dyb. De to guitarister giver alt hvad de har, og den kvindlige bassist er den sikre klippe de andre læner sig op af. En energiudladning uden sidestykke som publikum er vilde med. Flere headbanger og efter hver sang genlyder Rust af et stort bifald.

Bodega – Placering: 8 (57 stemmer)

Bodega Emergenza Festival KøbenhavnBandnavnet Bodega afspejler meget godt det vi nu er vidner til. “Nu spiller vi en vise som hedder Håndgemæng” – proklamerer forsangeren og så er stemningen sat. Tankerne ledes hen på Magtens Korridorer og old school dansk rock med en snert af punk. Gutterne storsmiler på scenen og publikum svarer tilbage med et stort bifald.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *