image

Tilmeld dit band allerede i dag.

 

Resultat Kbh indledende #6

KBH indledende runde #6, Rust

The Frances Desire – videre til semifinalerne
Placering: 1 (114 stemmer)

The Frances Desire Emergenza Festival KøbenhavnEt hav af hænder akkompagneret af højlydt jubel er hvad The Frances Desire møder, når de bliver præsenteret på Rust. Det er weekend og publikum har afleveret sine hæmninger i garderoben. Nu skal der festes, og Emergenza Festivalen er det oplagte sted at blande god musik og fest. Bandet spiller alternativ rock med en ordenlig omgang effekt på vokalerne. Arrangementerne er simple, men stadig rammer de plet, og går lige hjem hos publikum. Et perfekt set som viser hvad bandet kan, afføder stor jubel fra publikum.

Wifebeater Cooking Club – videre til semifinalerne
Placering: 2 (110 stemmer)

Wifebeater Cooking Club Emergenza Festival KøbenhavnPublikum er ellevilde, og pigerne skriger sine lunger ud inden bandet spiller sin første sang. Wifebeater Cooking Club spiller progressiv rock i den mere melodiske afdeling. Teknisk set er bandet i topform, og sangerens karismatiske stemme indfanger publikum, som er fortryllede. Bandet forlader scenen til et endnu større bifald end da de begyndte. Det må beskrives som mission complete!

Revolt – videre til semifinalerne
Placering: 3 (98 stemmer)

Revolt Emergenza Festival KøbenhavnPigerne skriger allerede inden Revolt begynder at spille. Dette er hard rock for voksne. Ingen dikkedarer – bare guitar tock med speederen i bund. Specielt lead guitaristen formår at fange publikums opmærksomhed med guitaren i lodret stilling under solierne. Forsangeren mestrer sin stemme flot, og melodierne flyder flot ovenpå guitarernes akkompagnement. Publikum er ellevilde, og det er tydeligt at de gerne vil have mere.

Cosmic Blackburst – videre til semifinalerne
Placering: 4 (86 stemmer)

Cosmic Blackburst Emergenza Festival KøbenhavnCosmic Blackburst viser en hård attitude som matcher deres musikstil perfekt. QOTSA har ikke levet forgæves – der er helt tydelige elementer som er inspireret af samme. Energien er i top, og publikum nyder at blive trykket tilbage i sædet. Hver sang afsluttes med et stort bifald, og bandet forlader scenen veltilfredse og med sveden dryppende fra panden.

What Worms Inherit – videre til semifinalerne
Placering: 5 (72 stemmer)

What Worms Inherit Emergenza Festival KøbenhavnWhat Worms Inherit spiller kompromisløs prog. metal, og musikerne har så forskelligt tøj på som slidte tshirts og lyseblå kontorskjorter. Publikum er først lidt tilbageholdende i forhold til den hårde musik, men allerede efter første sang er de helt fremme ved scenen, og flere headbanger når lejligheden byder sig. Pigerne skriger og bandet modtager et rungende bifald fra publikum.

Primals – Placering: 6 (67 stemmer)

Primals Emergenza Festival KøbenhavnProgressiv rock med bandet Primals er noget publikum kan lide. Der jubles vildt når bandet starter sit show og efter hvert nummer. Vokalisten har en voluminiøs stemme, og han kontrollerer den flot. Han suppleres af en kvindelig vokal som giver en ekstra dybde til melodierne. Bandet er sammenspillede og hvert nummer leveres tight og præcist. Som det hører sig til under Emergenza Festivalen forlader bandet scenen til et stort bifald.

Doffs Poi – Placering: 7 (63 stemmer)

Doffs Poi Emergenza Festival KøbenhavnDet norsk/svenske band Doffs Poi har en helt speciel aura omkring sig. Deres form for pop rock er virkelig alternativ med trommeslager, keyboard og vokal. En klar inspirationskilde er Björks specielle stemmeføring. De fleste stykker er underspillede for så at bryde ud i energiudladninger og høj volume. Publikum lytter interesserede og intenst til denne specielle musikform. Bandet modtager det ene store bifald efter det andet.

Myna – Placering: 8 (59 stemmer)

Myna Emergenza Festival KøbenhavnMyna spiller alternativ rock med kvindelig front vokal. Der er tydelige 90’er inspirationer og trommeslageren kæmper en brav kamp for at holde intensiteten oppe. Arrangementerne veksler alle mellem stille nedtonede passager og energifyldte omkvæd og guitarstykker.

Goodbye Kitty K – Placering: 9 (51 stemmer)

Goodbye Kitty K Emergenza Festival KøbenhavnEn trommeslager i bar mave (Hugh Jackman / Wolverine look) og resten af bandet i sort læder. Det er det visuelle indtryk der møder én når Goodbye Kitty K indtager scenen. Powerfuld, tight og yderst velspillet alternativ rock er genren, og publikum kan lide det. Stemningen er i top og bandet modtager et stort bifald efter hver sang.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *